Ghidul Serviciilor
Primart - Usi E Interior, Tamplarie Pvc Cu Geam Termoizolant, Timisoara
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Feronerie
Foto

Culoare RotoSil in ton cu noile tendinte; nivel ridicat de securitate asigurat de inchiderea in 5 puncte, tip: ciuperca, bolt sau gheara; posibilitati diferite de blocare: din maner sau din cilindru; dimensiuni variate pentru doornmass; gama de culori variata pentru manere; balamale aplicate reglabile pe 3 axe.

Feronerie - ROTO, este produsa de firma Roto Frank AG - GermaniaFirma Roto are implementat sistemul ISO 9001, asupra calitatii si serviciilor sale.Este din otel si reprezinta sistemele de inchidere si deschidere care se fixeaza in rama geamurilor mobile.Firma producatoare recomanda ungerea feroneriei o data pe an pentru o buna functionare si pentru a preintampina uzura.Durata medie de utilizare este de 10 ani, functionarea sistemelor de feronerie fiind garantate pentru un numar mediu de 15.000 cicluri inchidere-deschidere conform catalogului Roto.Experienta de peste 75 de ani, solutiile inovatoare, personalizate si sigure au dus la pozitia de lider mondial in domeniu.

Ca deschizator de drumuri in domeniul tehnologiilor pentru ferestre, ROTO crede ca viitorul consta in realizarea unei imbinari inteligente a sigurantei, eficientei si confortului.

Feronerie Roto NT ferestre culoarea RotoSil ofera un aspect placut; sistem oscilobatant cu grad inalt de siguranta; piesa anticurent integrata in foarfeca de oscilobatare; deschidere tip microventilatie; gama variata de manere si capace de mascare; elemente de inchidere tip ciuperca; blocatori de siguranta.

 

Feronerie Roto NT usi culoare RotoSil in ton cu noile tendinte; nivel ridicat de securitate asigurat de inchiderea in 5 puncte, tip: ciuperca, bolt sau gheara; posibilitati diferite de blocare: din maner sau din cilindru; dimensiuni variate pentru doornmass; gama de culori variata pentru manere; balamale aplicate reglabile pe 3 axe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.