Ghidul Serviciilor
Primart - Usi E Interior, Tamplarie Pvc Cu Geam Termoizolant, Timisoara
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Sticla termoizolanta (termopan)
Foto
Foto

Furnizor este Lipoplast care foloseste materie prima de cea mai buna calitate avand furnizori precum : Guardian, Glaverbel si Saint-Gobin.

Crearea sticlei termoizolante (termopan) a reprezentat un pas important in izolarea incaperilor.In primul rand prin alaturarea a doua foi de sticla pentru a beneficia de proprietatile izolatoare ale stratului de aer sau de gaz special introdus intre ele si apoi prin folosirea foilor de sticla de joasa emisivitate (LOW-E). Aceasta tehnica a deschis posibilitati infinite. In prezent cele doua sau chiar trei foi de sticla folosite combina proprietatile termoizolante cu cele fonoizolante sau de securitate pentru a transforma fereastra intr-un produs versatil si modern, care asigura comfortul si siguranta locuintelor si sediilor de firme.

Sticla termoizolanta are o foarte buna izolare termica, pierzandu-se cu cca 50 - 80% mai putina caldura, acest fapt ducand la cresterea confortului si la economie de combustibil si o izolare fonica cu aproximativ 45% mai buna decat la cele simple.Sticla termoizolanta (termopan) obtinuta din 4 float*4 float, max.24mm inregistreaza un coeficient k=2.8W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,4W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E cu gaz argon, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,1W/mpK.

Garantia acordata pt. etanseitatea sticlei termoizolante este de 5 ani, in conditii normale de utilizare, conform certificatelor de garantie oferite de furnizor.

RECOMANDAM FOLOSIREA STICLEI LOW-E SAU LOW-E CU ARGON DATORITA COEFICIENTULUI REDUS DE PIERDERE TERMICA!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.