Ghidul Serviciilor
Primatech - Productie Detectoare Gaz, Sisteme De Protectie Gaze, Baia Mare
inapoi la firma 709 vizite
Poza Detectoare de gaz
Foto

PREVENT [d] – detector de gaz metan si monoxid de carbon

Calitate certificată – detector cu certificat Kitemark, acordat de către British Standards Institution la BS EN 50194-1:2009 și BS EN 50291-1:2010.

Design simplu – aspect plăcut, ușor de integrat într-un spațiu de locuit

Tehnologie avansată – conține senzor electrochimic proiectat să măsoare cu acuratețe niveluri scăzute de monoxid de carbon și senzor semiconductor pentru a detecta scăpări de gaz metan.

Dedicat – furnizează un semnal de alarmă atunci când detectează în casa dumneavoastră o concentrație de gaz metan sau monoxid de carbon mai mică față de un nivel periculos pentru sănătatea tuturor

Dublă alarmă – în stare de alarmă furnizează un semnal vizual (lumina roșie) și un semnal acustic (buzzer)

Comandă la distanță – furnizează un semnal de ieșire pentru comanda unui dispozitiv la distanță, care poate fi o electrovalvă pentru întreruperea alimentării cu gaz metan, un ventilator pentru aerisire sau o sirenă pentru avertizare la distanță.

Face diferența – rezistent la alarme false cauzate de factori contaminanți din locuința dumneavoastra

Auto diagnostic – are în componență un sistem de autodiagnostic pentru verificarea bunei funcționări a detectorului. Lumina galbenă aprinsă continuu sau în impuls, sincronizat cu buzzerul indică o funcționare defectuoasă a detectorului.

Test – dotat cu butonul de Test/Reset cu rolul de testare periodică a funcționării detectorului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.