Ghidul Serviciilor
Prime Telecom Bucuresti - Servicii De Internet Si Telefonie
inapoi la firma 660 vizite
Poza Servicii de eficienta energetica
Foto

Va oferim servicii complete de iluminat cu tehnologie LED, venind in sprijinul dvs. privind identificarea nevoii, proiectarea, dezvoltarea si distribuirea tuturor tipurilor de produse de iluminat cu grad inalt de economisire a energiei consumate.

Eficienta energetica se refera la o gama variata de modalitati care urmaresc acelasi scop si anume, consumarea semnificativ mai redusa a energiei electrice, in conditii de acoperire integrala a necesarului de energie.

In acest domeniu, va punem la dispozitie diverse servicii complete, printre care: becurile cu LED, practicile industriale imbunatatite si izolarea cladirilor.

Tehnologia LED reprezinta cea mai recenta tehnologie de iluminat si prezinta numeroase avantaje, precum: inlocuirea cu succes chiar si a celor mai puternice becuri economice, lipsa mercurului, a plumbului si a emisiilor de radiatie UV. De asemenea, sursele de iluminat cu LED au o durata de viata mai indelungata, ceea ce le confera o nota mai atractiva atat in ceea ce priveste mediul inconjurator, cat si in ceea ce priveste consumul de energie redus

Produsele cu LED sunt o alternativa viabila a iluminatului clasic din perspectiva economiei facute a consumului de energie, a duratei mari de viata cat si din cauza cresterii continue a pretului energiei electrice. In plus, datorita utilizarii tehnologiilor de ultima ora din industria producatoare de LED venim in intampinarea cerintelor pietei oferind produse cu preturi din ce in ce mai atractive

Daca societatea ta este mare consumator de energie electrica, prin eficientizare poti obtine reduceri foarte mari de costuri, care in timp nu numai ca recupereaza investitia in eficientizare, dar iti va aduce si un profit considerabil. Totodata, eficienta energetica creaza si un nivel mai inalt de confort.

Activitatea societatii se va desfasura in continuare in aceleasi conditii, fara a se produce efecte negative, insa facturile vor infatisa o suma mai mica, fiind astfel protejat bugetul societatii tale.

In cadrul eficientizarii energetice ne referim si la atenta monitorizare, ajustare si, dupa caz, inlocuire a celor mai mari consumatori din cadrul societatii tale.

Economisirea energiei si eficienta energetica imbunatatita  reprezinta un mod rapid, rentabil si ecologic de a-i asigura societatii tale o crestere economica durabila pe termen lung.

Contacteaza-ne pentru a-ti oferi un nivel scazut de consum energetic si totodata pentru a economisi sume substantiale din bugetul societatii tale. Echipa noastra calificata iti va intocmi un plan de consum energetic cu ajutorul caruia vei putea avea o viziune asupra efectelor pozitive  produse prin eficientizarea energiei electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.