Ghidul Serviciilor
Prime Telecom Bucuresti - Servicii De Internet Si Telefonie
inapoi la firma 662 vizite
Poza Servicii de infrastructura
Foto

Prime Telecom detine propriul spatiu de colocare a serverelor, dotat la standarde internationale, asigurand atat putere redundanta pentru servere si echipamente de retea, cat si echipamente de cooling proiectate pentru o racire cat mai eficienta a spatiului tehnic. Traseele de fibra redundante si securitatea sporita completeaza structura de servicii, pentru ca tu sa te bucuri de utilizare continua a serviciilor, 24/7/365.

Avantajele colocarii echipamentelor in Datacenter-ul Prime Telecom:

  • Cost sesizabil mai mic comparativ cu intretinerea acestora si mentenanta elementelor conexe. Colocarea intr-un Datacenter neutru aduce dupa sine scaderea intr-o cantitate semnificativa a investitiilor necesare amenajarii unui spatiu tehnic menit sa gazduiasca echipamentele tale de calcul. Totodata, colocarea echipamentelor in Datacenter-ul nostru ofera avantajul de a avea acces la echipa noastra de specialisti in gasirea solutiei potrivite pentru proiectul tau.
  • Flexibilitate in alocarea resurselor catre clientul final. Prime Telecom poate sa aloce in mod dinamic unitati rackabile (incepand de la 1 U pana la rackuri half sau full-height), in functie de necesitatile tale anuale.
  • Siguranta in furnizare. Utilizam doar producatori renumiti de UPS-uri, precum si sisteme redundante de asigurare a circuitelor electrice atat catre Datacenter, cat si independent, catre fiecare rack in parte. Astfel, poti fi sigur de furnizarea nu doar a unui serviciu de calitate dpv energetic, cat si dpv al continuitatii serviciului furnizat. Un alt aspect important este racirea, Datacenter-ul nostru beneficiind de echipamente redundante de racire a aerului.
  • Servicii de backup. Separat de unitatile UPS utilizate, Datacenter-ul nostru utilizeaza pentru backup de lunga durata, un generator Diesel care poate furniza de doua ori mai multa putere electrica instalata decat necesarul Datacenter-ului.
  • Performanta crescuta. Pentru ca Datacenter-ul nostru utilizeaza doar facilitati hardware si energetice de ultima generatie, foarte performante, clientii nostri pot coloca inclusiv echipamente de o inalta densitate (de ex servere de tip blade).
  • Monitorizare. Echipa noastra tehnica monitorizeaza in permanenta urmatoarele caracteristici ale mediului din interiorul Datacenter-ului: temperatura, umiditate, punctul de condensare, prezenta lichidelor sau a fumului, precum si prezenta umana. Aceste valori nu sunt colectate doar intr-un singur punct al Datacenter-ului, ci senzorii sunt raspanditi in mod egal pe toata aria suprafetei acestuia.
  • Disponibilitate. Pentru alimentarea cu energie electrica asiguram un SLA contractual de 99%, respectiv pentru furnizarea de servicii Internet garantam un SLA contractual de 99.5%.
  • Caracteristicile Datacenter-ului Prime Telecom

    O echipa tanara, dinamica este pregatita si dornica sa va ajute in implementarea proiectelor si ideilor pe care doriti sa le puneti in aplicare.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.