Ghidul Serviciilor
Primosal Group - Ignifugare, Psi, Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Bucuresti
inapoi la firma 296 vizite
Poza Curatenie Generala
Foto

Primosal va ofera servicii profesionale completa de curatenie generala, asa cum va doriti !

Un bun manager stie ca un mediu de lucru curat si bine întretinut este esential pentru bunastarea afacerii. Un aspect curat si proaspat este mult mai atractiv pentru clienti, ajutând orice afacere sa-si pastreze clientii existenti si chiar sa creasca numarul acestora.

Curatenie si Intretinere Sedii Birouri 

Curatenie de întretinere zilnica, la doua zile sau saptamânal, înainte sau dupa program

Curatenie generala lunara

Important

TARIFELE PENTRU ACESTE SERVICII SE STABILESC ÎN FUNCTIE DE PERIODICITATEA CU CARE SE EXECUTA, DIMENSIUNEA SUPRAFETELOR, NECESARUL DE PERSONAL, COMPLEXITATEA SERVICIILOR SI TERMENELE DE PLATA.

Curatenie Post Constructor 

Dupa ridicarea sau renovarea unei cladiri, a unui parc de business etc, urmeaza etapa în care zona de santier este eliberata, iar obiectivul, pregatit pentru a fi preluat de catre cei carora le este destinat. Primosal ofera servicii specifice post-constructie pentru realizarea curateniei în functie de fiecare spatiu în parte, cu personal, echipamente de lucru, consumabile si solutii specifice.

Acestea includ:

Curatenie Industriala 

Curatenia în spatii de productie, hale industriale sau depozite presupune logistica si pregatire specifice, precum si utilizarea unor echipamente adecvate. De exemplu, noi folosim schele si platforme pentru curatarea tavanelor si a obiectelor aflate la înaltime, precum si produse de curatare profesionale, destinate suprafetelor mari.

Ne putem ocupa de:

De asemenea, furnizam servicii de întretinere a parcarilor, prin spalare cu jet de apa de mare presiune a podelelor si peretilor.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.