Ghidul Serviciilor
Davo Star Impex Bucuresti - Comercializare Si Service Imprimante Riso
inapoi la firma 1683 vizite
Poza Service Risograph
Foto

Experienţa acumulată în peste15 ani de activitate în domeniul întreţinerii echipamentelor de tipărit şi finisat, profesionalismul şi competenţa echipei noastre tehnice sunt puse cu promptitudine la dispoziţia clienţilor nostri.

Preocuparea noastră principală este aceea de a instala şi menţine aparatele la parametri optimi de funcţionare, de a le verifica minuţios în scopul pre-întâmpinării oricăror probleme ce ar putea să pericliteze eficienţa acestora.

Echipa noastră are flexibilitatea şi mijloacele materiale pentru a interveni rapid ori de câte ori apare o problemă, axându-se în principal pe reducerea la minimum a intervalelor de ne-funcţionare a aparatelor.

Pentru fiecare echipament comercializat, DAVO asigură service gratuit în perioada de garanţie a acestuia, precum şi service post-garantie pe bază de contract. În funcţie de necesităţile dumneavoastră, puteţi opta pentru una din cele două variante de contract:abonament sau plata la intervenţie.

 

ORICE POSESOR DE RISOGRAPH NE POATE CONTACTA PENTRU SERVICE!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.