Ghidul Serviciilor
Prisma Prod - Case De Vacanta, Ferestre Si Usi Din Lemn, Bistrita Nasaud
inapoi la firma 6670 vizite
Poza Ferestre si usi lemn stratificat
Foto
Foto
Foto

PRISMA PROD SRL va ofera diferite modele de ferestre, usi exterioare,usi interioare, usi mdf. De asemenea puteti vizualiza portofoliul de usi si ferestre.

Societatea noastra are o vasta experienta in productia tamplariei din lemn stratificat, experienta este materializata prin obtinerea unui produs de o calitate deosebita. Usile si ferestrele sunt moderne, estetice, ecologice si se incadreaza perfect in orice ansamblu arhitectural. Toate etapele necesare realizarii produsului finit - usi, ferestre - sunt parcurse in cadrul societatii noastre, incepand de la taierea lemnului rotund unde avem o capacitate de procesare de 3000mc/luna, continuand cu uscarea cherestelei unde avem o capacitate de 3000 mc/luna, etapa finala fiind transportul si montajul produsului.

Avantajele tamplariei din lemn stratificat :

Calitatea deosebita a lemnului, feroneriei, finisajului, a geamului, montajul ingrijit sunt motive pentru a va determina sa alegeti ferestrele si usile din lemn stratificat cu geam termoizolant marca Prisma Prod.

Produsele noastre beneficiaza de accesorii din import:

Ferestrele si usile Prisma Prod sunt garantate 5 ani. Toate componentele acestora: profilul din lemn stratificat, feroneria, vopselele, sticla respecta normele de calitate si conformitate ale Uniunii Europene. Durata de viata a acestor ferestre si usi este de peste 50 de ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.