Ghidul Serviciilor
Caffe Mauro - Aparate Pentru Cafea Si Cafea
inapoi la firma 2275 vizite
Poza Caffe Mauro Original
Foto

Mauro Original este cafeaua cu care acest brand a facut istorie, inca de la inceput. Aceasta gamase adreseaza adevaratilor bautori de cafea care in primul rand sunt in cautareaunei cafele tari cu un continut ridicat de cofeina, fiind perfecta pentru diminetilein care ne este greu sa ne ridicam din pat.

Gama Mauro Originalcontine in proportie de 90% cafea Robusta de cea mai buna calitate, alaturi deo completare de 10% cafea Arabica. Aceasta cafea este recomandata in specialdimineata, oferind energia necesara pentru o intreaga zi de activitate. Mai multde atat, taria si savoarea sunt de neegalat, acesta fiind cel mai bun mod de aincepe orice zi cu dreptul, indiferent de nivelul de energie pe care o anumitapersoana il are atunci cand s-a trezit. Alaturi de un mic-dejun copios aceastacafea poate face cu adevarat minuni. Mauro Originalreuseste de zeci de ani sa faca viata mai frumoasa pentru milioane de oamenidin intreaga lume aducand traditia si savoarea Mauro in orice ceasca de cafea,fie ca este consumata acasa sau intr-o cafenea de lux.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.