Ghidul Serviciilor
Pro Air Clean
inapoi la firma 1298 vizite
Poza Servicii industriale
Foto
Foto

Eliminarea prin incinerare in conditii ce respecta normele de mediu romanesti si europene;Cea mai cuprinzatoare gama de deseuri incinerabile din Romania:

Societatea noastra este autorizata pentru preluarea in vederea incinerarii a urmatoarelor categorii de deseuri (conform HG 856/2002):

01. Deseuri din agricultura, horticultura, acvacultura, silvicultura, vanatoare si pescuit, de la prepararea si procesarea alimentelor 02. Deseuri de la prelucrarea lemnului si producerea placilor si mobilei pastei de hartie, hartiei si cartonului 03.Deseuri din industriile pielariei, blanariei si textila 04. Deseuri de la rafinarea petrolului, purificarea gazelor naturale si tratarea pirolitica a carbunilor 05. Deseuri din procese chimice organice 06. Deseuri de la producerea, prepararea, furnizarea si utilizarea (ppfu) straturilor de acoperire (vopsele, lacuri si emailuri vitroase), a adezivilor, cleiurilor si cernelurilor tipografice 07. Deseuri din industria fotografica 08. Deseuri din procesele termice 09. Deseuri de la tratarea chimica a suprafetelor si acoperirea metalelor si a altor materiale; hidrometalurgie neferoasa 10. Deseuri de la modelarea, tratarea mecanica si fizica a suprafetelor metalelor si a materialelor plastice 11. Deseuri uleioase si deseuri de combustibili lichizi (cu exceptia uleiurilor comestibile si a celor din capitolele 05, 12 si 19) 12. Deseuri de solventi organici, agenti de racire si carburanti (cu exceptia 07 si 08) 13. Deseuri de ambalaje; materiale absorbante, materiale de lustruire, filtrante si imbracaminte de protectie, nespecificate in alta parte 14. Deseuri nespecificate in alta parte 15. Deseuri din constructii si demolari (inclusiv pamant excavat din amplasamente contaminate) 16. Deseuri din activitati de ocrotire a sanatatii umane sau din activitati veterinare si/sau cercetari conexe (cu exceptia deseurilor de la prepararea hranei in bucatarii sau restaurante, care nu provin direct din activitatea de ocrotire a sanatatii) 17. Deseuri de la instalatii de tratare a reziduurilor, de la statiile de epurare a apelor uzate si de la tratarea apelor pentru alimentare cu apa si uz industrial 18. Deseuri municipale si asimilabile din comert, industrie, institutii, inclusiv fractiuni colectate separat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.