Ghidul Serviciilor
Pro Air Clean
inapoi la firma 1298 vizite
Poza Servicii regim special
Foto
Foto

In conformitate cu HG nr. 173 din 13 martie 2000, pentru reglementarea regimului special privind gestiunea şi controlul bifenililor policlorurati şi ale altor compuşi similari, cu modificarile si completarile ulterioare, toate echipamentele, deseurile si compusii care contin bifenilpoliclorurati si alti compusi similari trebuie eliminati in mod controlat, fara sa puna in pericol mediul sau sanatatea populatiei.

PRO AIR CLEAN este autorizată pentru activităţile de dezafectare a condensatoarelor electrice şi spălare cantitativă a uleiurilor cu conţinut de compuşi desemnaţi – PCB sau PCT inca din anul 2003.Deasemenea, transportul se realizeaza cu autovehicule autorizate ADR, dotate cu echipamente de interventie in caz de poluari accidentale, personalul fiind instruit corespunzator.

La solicitarea clientilor, societatea poate pune la dispozitie containere speciale autorizate pentru transpotul acestor tipuri de deseuri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.