Ghidul Serviciilor
Pro Analysis Systems Echipamente De Laborator Bucuresti
inapoi la firma 519 vizite
Poza Analizoare Fotometrice Discrete
Foto

Analizorul fotometric automat discret Arena reprezinta solutia ideala pentru un volum mare de analize, avand ca domenii de aplicabilitate analiza automata a mai multor parametri din probe de mediu, bauturi alcoolice si non-alcoolice, alimente.

 

 

Operarea sistemului automat Arena este extrem de simpla, aceasta putand fi realizata de personalul din laborator fara o pregatire deosebita.

 

Fiind complet automat, sistemul ofera precizie si reproductibilitate excelenta a rezultatelor.

 

Tehnologia sa avansata ofera acuratete si eficienta in analiza probelor, precum si usurinta in utilizare.

 

Instrumentul aduce performante analitice excelente pentru diferite aplicatii enzimatice si colorimetrice si permite utilizatorilor sa aleaga modalitati multiple de rulare a probelor precum si folosirea mai multor metode de analiza.

 

Analizorul Arena permite configurarea facila a propriilor aplicatii folosind mai multi parametri care pot fi definiti de utilizatori, unul dintre acestia fiind temperatura la care se face masurarea.

 

Avand un acces continuu la probe, utilizatorul poate sa adauge noi probe, reactivi si/sau consumabile, facilitand astfel fluxul de probe in laborator. De asemenea pot fi adaugate probe ce trebuie analizate cu prioritate, inaintea celor deja introduse.

 

Analizoarele automate Thermo Scientific pot sa utilizeze seturi de reactivi gata preparati, precum si reactivi pregatiti de catre utilizator.

 

Sistemul fotometric automat Arena este disponibil in urmatoarele modele:

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.