Ghidul Serviciilor
Pro Analysis Systems Echipamente De Laborator Bucuresti
inapoi la firma 519 vizite
Poza Cromatografe de lichide
Foto

Sistemul RSLC nano

 

 Sistemul RSLC nano face parte din portofoliul Ultimate 3000 fiind destinat in principal analizei de biomolecule in proteomica. 

 

Studiul pe scara larga al proteinelor, respectiv investigarea structurii si functiilor proteinelor, al modificarilor translationale, purificari, etc., lanseaza provocari multiple pentru analisti prin:

 

 

 

 

Solutia o reprezinta tehnicile de separare nano cuplate cu spectrometria de masa care asigura sensibilitate ridicata, eficienta crescuta in separare si detectie care sa ofere informatii structurale complete. RSLC nano System este util laboratoarelor unde performanta extrema si versatilitatea (nano, cap, micro) sunt critice.

 

Caracteristicile sistemului RSLCnano:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modulele sistemului UltiMate 3000 RSLCnano includ:

 

Pompe

 

Pompele sistemului, respectiv pompa binara RS pentru debit nano/capilar si pompa ternara de incarcare, sunt integrate intr-un singur modul. 

 

Pompa HPG Nano prezinta urmatoarele caracteristici:

 

 

 

 

 

 

Pompa LPG Micro, folosita pentru incarcarea probei si experimente 2D-LC, se caracterizeaza prin:

 

 

 

 

Autosampler

 

Autosampler (T)PLRS caracterizat de:

 

 

 

 

 

 

 

Compartiment coloane

 

Termostatul coloanelor prezinta urmatoarele caracteristici principale:

 

 

 

 

 

 

Detectori

 

 

In scopul cresterii sensibilitatii si a volumului de informatii, spectrometria de masa este metoda de detectie preferata pentru LC nano si capilar:

 

 

 

  Coloane

 

In diferitele aplicatii de separare a biomoleculelor, sunt posibile mai multe tehnici HPLC in functie de mecanismul separarii, respectiv: 

 

 

 

 

 

 

Pe langa fazele stationare mentionate, Thermo Scientific a dezvoltat o gama extinsa de coloane dedicate aplicatiilor RSLC nano:

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.