Ghidul Serviciilor
Pro Analysis Systems Echipamente De Laborator Bucuresti
inapoi la firma 519 vizite
Poza Sisteme GC/MS
Foto

Spectrometru de masa cu triplu cuadrupol - TSQ 8000 Analizor de pesticide

Ofera o productivitate maxima si o simplitate pentru testarea reziduurilor de pesticide. 

Analizorul de pesticide, Thermo Scientific TSQ 8000, este o solutie completa conceputa pentru usurinta in implementare si managementul analizei de  pesticide multireziduu, indiferent de complexitatea metodei si nivelul de experienta a utilizatorului.

 

Achizitionarea unui analizor de pesticide TSQ 8000 in laboratorul dumneavoastra pentru analiza multireziduu de pesticide va aduce o crestere spectaculoasa a productivitatii, simplitatii in operare si incredere in rezultatele obtinute. Aceasta solutie adaptata specificului fiecarui laborator este compusa din hardware, software, consumabile, metode si instrumente suplimentare si permite fluxuri de lucru in laborator mai eficiente, care  minimizeaza costul per proba si ofera posibilitatea cresterii numarului de probe in unitatea de timp. Acest lucru este realizat prin selectivitate crescuta si sensibilitate exceptionala si conduc la metode robuste, eficiente, cu prelucrarea rapida a datelor si reducerea etapelor de pregatire a probelor inainte de analiza.

 

Bazata pe performanta traditionala a spectrometrelor de masa cu triplu cuadrupol produse de Thermo Fisher Scientific, aceasta solutie beneficiaza de inalta performanta a H-SRM (Highly-Selective Reaction Monitoring), productivitate ridicata si simplitate fara compromisuri a analizei MS/MS. Cu ajutorul sistemului TSQ 8000 se obtin rezultate de inalta performanta in analizele de rutina, indiferent daca sunteti un expert cu experienta sau nu in spectrometrie de masa. 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.