Ghidul Serviciilor
Pro Analysis Systems Echipamente De Laborator Bucuresti
inapoi la firma 519 vizite
Poza Sisteme LC/MS
Foto

Spectrometru de masa cu triplu cuadrupol - TSQ Endura

Ofera cele mai bune valori cantitative cu cea mai ridicata sensibilitate din aceasta clasa de echipamente. TSQ Endura este extrem de robust si se preteaza unei game largi de aplicatii.

 

 

Caracteristici:

 

 

 

 

 

 

Spectrometrul de masa TSQ Endura furnizeaza valori incomparabile ale limitelor de detectie si de cuantificare pentru aceasta clasa de echipamente, chiar si in cazul utilizarii intense (achizitie dupa achizitie, zi de zi) sau a probelor complexe, dificil de analizat. Software-ul aferent, cu aplicatii specifice, asigura maximul de productivitate. Performantele analitice excelente vin la un pret accesibil in ciuda complexitatii si duratei de viata a echipamentului. Ultimele descoperiri in materie de software si hardware usureaza operarea si fac din acest spectrometru un echipament de incredere. Spectrometrul de masa TSQ Endura ajuta analistii sa isi foloseasca timpul intr-un mod util, fara ca acestia sa isi faca griji in privinta setarii si operarii echipamentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.