Ghidul Serviciilor
Pro Analysis Systems Echipamente De Laborator Bucuresti
inapoi la firma 519 vizite
Poza Spectometre pentru rapoarte izotopice
Foto

Analizorul fotometric automat discret Aquakem este un analizor compact, destinat laboratoarelor cu fluxuri medii si mari de probe,

iar aplicatiile acestui sistem sunt: apa de baut, apa reziduala, apa de mare si soluri.

 

 

Aquakem este un sistem rapid, complet automatizat si este alegerea ideala pentru laboratoarele cu spatiu limitat dar cu un volum mare de probe de analizat.

 

Instrumentul ofera o reproductibilitate excelenta a rezultatelor, este usor de utilizat si poate fi personalizat in functie de nevoile individuale din fiecare laborator.

 

Tehnologia avansata ofera precizie si eficienta in analizele de rutina, iar operarea acestuia putand fi realizata de personalul din laborator, fara o pregatire deosebita.

 

Oferind cea mai inalta performanta, Aquakem a fost proiectat pentru un consum minim de reactivi si un cost redus de intretinere.

 

Analizoarele automate Thermo Scientific pot sa utilizeze seturi de reactivi gata preparati, precum si reactivi pregatiti de catre utilizator.

 

Sistemul fotometric automat Aquakem este disponibil in urmatoarele modele:

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.