Ghidul Serviciilor
Prodetective Recuperari Creante
inapoi la firma 280 vizite
Poza Alte servicii oferite de PRODETECTIV
Foto
Foto
Foto
Foto

Ajutor pentru clientii aflati in litigiu cu dezvoltatori imobiliari

In ultimul timp tot mai multi dezvoltatori imobiliari au inceput sa nu isi mai respecte contractele caz in care suntem solicitati fie pentru a rezilia contractele si a recupera sumele platite ca avans fie pentru a cere si obtine penalitati de intarziere de la dezvoltatori care nu si-au respectat promisiunile asumate contractual.

 

In toate aceste cazuri urmarim asistarea clientilor nostri pentru a obtine cele mai bune deal-uri cu dezvoltatorii si/sau bancile implicate, pentru obtinerea proprietatii libere de ipoteci si alte sarcini sau pentru a obtine sumele platite ca avans plus penalitatile de intarziere datorate ,conform contractelor.

 

Cereri de investire cu formula executorie a biletelor la ordin sau a cecurilor

In cazul in care aveti bilete la ordin sau cecuri refuzate la plata de banci pentru lipsa totala sau partiala de disponibil va putem reprezenta in vederea investirii acestora cu formula executorie si ulterior in cadrul procedurii de executare silita derulate cu ajutorul executorului judecatoresc pentru recuperare debite.

 

Recuperari auto

Gratie parteneriatului cu societati importante de leasing si firme de inchirieri auto ,Prodetective Recuperari creante ofera servicii de recuperare directa de autovehicule si vehicule comerciale de la clientii rau platnici ,cautarea si localizarea utilizatorilor prin sistem gps,repozitionarea in circuitul comercial al vehiculelor reposedate si nu in ultimul rand asistenta juridica in legatura cu activitatea de recuperare.

Prodetective Recuperari creante srl colaboreza cu societati comerciale care detin utilaje moderne , specializate in ridicari auto,care permit ridicarea unui autovehicul intr-un timp foarte scurt.

Prodetective Recuperari creante srl ofera si servicii de recuperare a unor echipamente si utilaje de productie,de constructii-excavatoare pe roti sau senile ,buldo excavatoare,macarale ,echipamente speciale etc.

 

Cereri de admitere la masa credala. Reprezentare in procedura insolventei

In cazul in care debitul nu se poate recupera pentru ca debitorul a intrat in procedura insolventei (faliment) putem asista recuperarea debitelor pana la finalizarea acesteia. In acest sens se pot promova cereri de admitere a creantei la masa credala, se participa la adunarile creditorilor, se urmareste activitatea administratorului judiciar sau a lichidatorului numit in cauza, se fac demersuri pentru atragerea raspunderii administratorului societatii aflate in procedura insolventei. 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.