Ghidul Serviciilor
Prodetective Recuperari Creante
inapoi la firma 280 vizite
Poza Despre Noi
Foto
Foto
Foto

Experienta acumulata in activitatea de detectiv particular,cazurile economice complexe preluate si rezolvate care acopera o arie extinsa in domeniul comercial,juridic,detectivistic,psihologic,financiar bancar,managerial,asigurari,leasing etc cat si dorinta de a eficientiza demersurile pentru recuperarea creantelor ,de a desfasura aceasta activitate intr-un cadru legal si organizat,au determinat membrii fondatori ai Pro Detective Agency,sa infiinteze Prodetective Recuperari creante.In activitatea desfasurata ca detectivi particulari ne-am confruntat de nenumarate ori cu clienti ai caror parteneri de afaceri au “uitat” sa-si onoreze obligatiile financiare sau si-au amanat cu nonsalanta plata datoriilor de la o luna la alta.

 

Cu siguranta ati constatat ca si o parte insemnata din clientii dvs. isi conduc in realitate afacerile pe seama “creditarii” obtinute din neplata datoriilor catre firma Dvs?!

Parteneri de incredere au sfarsit prin a va dezamagi, facandu-se nevazuti si producandu-va gauri imense in bugetul firmei ?

Ati sesizat at in numeroase randuri, in ciuda faptului ca ati incercat sa va asigurati incasarea pretului prin instrumente de plata specifice, ca CEC-urile si Biletele la Ordin au fost emise fara acoperire ?

Ati constatat deasemenea ca procedurile de recuperare a creantelor sunt anevoioase, ca cer alocarea unor resurse serioase de timp si de bani, ca anumiti parteneri comerciali aparent seriosi si solvabili nu detin nici un bun sau se infiinteaza pentru cateva luni, doar pentru a trage un “tun” ?!

 

Situatia se poate schimba radical apeland la serviciile specializate ale Prodetective Recuperari creante ! Suntem aici pentru a va oferi cele mai optime solutii pentru gestionarea si rezolvarea litigiilor financiare dar si pentru a preintampina aparitia unor astfel de situatii nedorite.

Experienţa acumulata şi relaţiile de colaborare pe care le-am construit cu avocati ,notari,juristi , executori judecatoresti, experti contabili si tehnici etc ne permite sa raspundem unei palete foarte diverse de solicitari venite din partea beneficiarilor serviciilor noastre.

Obiectivul nostru se traduce direct in imbunatatirea situatiei incasarilor dvs., gratie strategiilor si managementului firmei noastre, activitati ce urmaresc in principal scurtarea termenului mediu lunar al neincasarilor si, nu in ultimul rand, disciplinarea clientilor creditati cu marfuri sau servicii.

 

Nu va eschivati sa alegeti o echipa cu experienta, pentru ca si profitul va face la fel!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.