Ghidul Serviciilor
Prodetective Recuperari Creante
inapoi la firma 280 vizite
Poza Tarife
Foto

Prodetective Recuperari creante garanteaza confidentialitatea totala a informatiilor si datelor cu caracter privat cu care intra in contact pentru solutionarea operatiunilor juridice pentru care suntem mandatati. In acest sens, contractul nostru va contine si clauze ferme cu privire la obligativitatea respectarii stricte a confidentialitatii tuturor datelor ori informatiilor pe care le aflam ca efect al indeplinirii mandatului incredintat.

 

Pentru serviciile oferite, Prodetective Recuperari creante practică un pachet de tarife diferenţiate în funcţie de complexitatea şi volumul lucrărilor, de natura si obiectul actelor şi operaţiunilor juridice solicitate de fiecare client, care se vor stabili potrivit principiului negocierii directe, in urmatoarele limite:

-tarif în suma fixă / lună negociabil şi care include plata unui tarif pentru toate serviciile de asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică prestate lunar în baza contractului încheiat cu Dvs.;

- tarif procentual, în procent negociabil cuprins între 5% – 30% din valoarea debitului, numai pentru serviciile de recuperare creante;

- tarif mixt, în sumă fixă / lună aferent serviciilor de asistenţă şi consultanţă juridică şi în procent negociabil cuprins între 5% – 10% din valoarea fiecărui litigiu, pentru serviciile de reprezentare juridică în instanţe.

 

Angajarea serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica se face în baza unui contract de colaborare cu durata de minimum 1 an. Prin contractarea tuturor serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica, clientului i se ofera toata gama de servicii care vor acoperi intreaga sfera de activitate a clientului.

Avantajul contractarii acestor servicii consta în faptul ca i se asigura clientului, contra unui tarif fix lunar, o consultanta permanenta si avizata, bazata pe opinia unui întreg colectiv de juristi ,economisti si avocati comerciali care sunt la curent cu particularitatile si evolutia problemelor clientului.

 

PRODETECTIVE Recuperari creante

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.