Ghidul Serviciilor
Prodimar - Instalatii Termice, Gaze, Sanitare Bucuresti
inapoi la firma 1859 vizite
Poza Despre Noi
Foto

ASIGURAM PACHETUL COMPLET IN DOMENIUL INSTALATIILOR CIVILE SI INDUSTRIALE

Prodimar Instalatii in totate proiectele in care a fost implicata a oferit servicii la cheie (echipamente si materiale, montaj si punere in functiune), putand asigura sistemului de incalzire, sanitare si de climatizare componentele cele mai adecvate si conditiile de montaj in conformitate cu procedurile fabricantului, ceea ce garanteaza succesul total al oricarui proiect.   

Colectivul si experienta acumulata au dus la marirea complexitatii lucrarilor , putand astfel sa realizam lucrari mai ample, de montaj cazane de putere medie, instalatii electrice si de frigotehnie. Ne-am autorizat in instalatii de gaze, pentru a completa gama de servicii din domeniul instalatiilor si am reusit sa ne extindem piata si in Alexandria si Giurgiu.

Asiguram intretinerea instalatiilor electrice, de climatizare in mai multe cladiri de birouri , banci si hoteluri. Avem echipe de interventie capabile sa intervina si sa remedieze  in timp foarte scurt problemele semnalate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.