Ghidul Serviciilor
Prodimar - Instalatii Termice, Gaze, Sanitare Bucuresti
inapoi la firma 1859 vizite
Poza Instalatii Termice
Foto
Foto
Foto
Foto

Instalatii termice complete, cuprinzand:alegerea unei solutii de incalzire, vanzarea si aducerea tuturor materialelor necesare unei instalatii termice, montarea acestora si punerea lor in functiune.

 

Instalatii termice, montaj si comercializare : microcentrale, centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, panouri solare, aer conditionat, instalatii de climatizare, ventilatoare, instalatii de gaze, instalatii electrice, sisteme de dedurizare a apei, etc.

 

Cum alegem o centralela termica dintre cele existente pe piata, care este cea mai potrivita nevoilor noastre? Ce ar trebui sa luam in calcul? 

Este foarte importanta alegerea unei centrale termice pentru confortul ulterior al casei. De aceea, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a putea face alegerea corecta. Suntem distribuitori de centrale termice, microcentrale, cazane, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, radiatoare, etc.

 

Oferim consultanta gratuita, in gasirea unei solutii de incalzire a spatiului dvs., tinand cont si de alte aspecte cum ar fi climatizarea spatiului, ventilarea lui si alimentarea echipamentelor cu apa, gaz, electricitate

.De aceea credem ca in alegerea unei firme care sa se ocupe de instalatia termica, trebuie tinut cont si de alte aspecte ale instalatiei.

Firma noastra ofera solutii integrale de instalatii si va informeaza de la inceput de toate demersurile necesare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.