Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Beauty
Pret: 1.730 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

OBIECTIVELE PRINCIPALE ALE CURSULUI:

Totodata, se invata:

Participantii la curs invata atat in teorie cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, taparea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii, executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat, tehnici de executare a tunsorilor, tehnici de executare a nuantarii parului prin procedeul de vopsire sau decolorare, decapare, modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite precum si modul lor de aplicare.

STUDII NECESARE:

Studiile necesare pentru a participa la cursul de coafor sunt de minim 12 clase, chiar daca nu ati dat examenul de Bacalaureat. Totodata sunt acceptate si cursurile de seral sau cele fara frecventa in completarea liceului.Dupa absolvirea cursului, se va sustine examenul final, in urma caruia se va primi o diploma acreditata, care va certifica competentele dobandite si in baza careia va veti putea angaja in domeniu.

Cursul de coafor stilist este unul dintre cele mai frumoase dar dificile cursuri pentru dobandirea unei meserii in domeniul infrumusetarii.

Este un curs de nivel III calificare, ceea ce presupune dobandirea de cunostinte la nivel de frizerie, coafor si hairstyle (tunsoare asimetrica).

ORAS                          DURATA                   PRET       

 Oradea                  20-25 saptamani           1730 RON

 Cluj-Napoca             20-25 saptamani           1730 RON

Satu Mare               20-25 saptamani           1730 RON

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

– 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

– 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

– 10% pentru participarea la 3 cursuri

– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.