Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Beauty
Pret: 990 RON
Foto

Sa ai o meserie utila in ziua de azi inseamna sa ai bratara de aur.Profesional Academy organizeaza cursuri de frizerie cu o durata de 2 luni care implica parte teroretica si parte practica.

Cursul de frizer te ajuta sa profesezi in cadrul unui salon de infrumusetare sau iti poti deschide propriul tau salon de frizerie. La finalizarea cursului de frizer vei putea sa profesezi oriunde, vei avea sansa de a deveni cunoscut intr-un domeniu in care poti avea succes daca ai imaginatie si ai cursul absolvit.Inscriete la cursul de frizerie iar la finalul celor doua luni de invatare vei avea o profesie frumoasa si profitabila.Cursurile de frizerie organizate de Profesional Academy asigura pregatirea in domeniu, atat prin studiul teoretic cat si prin efectuarea practicii sustinute in cadrul academiei.

TEHNICILE UTILIZATE ASIGURA:

DETALII SUPLIMENTARE:

Academia noastra va face tot posibilul sa asigure studentilor de la cursul de frizer, modele si manechine pentru desfasurarea corecta. Totusi, fiind un curs de lunga durata, este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce propriile modele pe care sa fie facuta partea practica (tuns par scurt, mediu si lung, tuns femei/barbati, intins cu placa, permanent, bucle etc). Academia de Frizerie asigura prin mijloace proprii toate aparaturile fixe necesare desfasurarii cursului: foen, placi, ondulatoare, si bigudiuri pt permanent/bucle, o parte din accesorii. Trusa individuala compusa din foarfeci, piepteni, perii, pelerina, etc, va trebui achizitionata de catre cursant.

 

ORAS                     DURATA        PRET 

 Oradea                   2 luni         990 RON

 Cluj-Napoca             2 luni         990 RON

 Satu Mare               2 luni         990 RON

 

 Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

– 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

– 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

– 10% pentru participarea la 3 cursuri

– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri*

Pret curs: 990 RON

Plata cursului se poate face in 3 rate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.