Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1910 vizite
Poza Cursuri Customer
Pret: 1.530 RON
Foto
Foto
Foto

DESCRIERE CURS:

Cursul de calificare de nivel 2 – Ospatar (Chelner) – vanzator in unitati de alimentatie – face parte din domeniul de pregatire Turism si alimentatie publica. Ospatarul (Chelnerul) asigura servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate in cadrul unui local de alimentatie publica. Obiectivul principal al unui bun ospatar este satisfacerea clientului pentru ca acesta sa fie multumit si sa revina.

COMPETENTE DOBANDITE IN URMA CURSULUI:

Comunicarea la locul de munca: Este foarte important ca ospatartul sa transmita corect si complet indicatiile catre personalul angajat. Modul de adresare catre client trebuie sa fie respectuos, sa nu deranjeze clientul si sa se asigure intotdeauna ca a inteles exact ceea ce acesta isi doreste.

Munca eficienta in echipa: Scopul principal este satisfacerea cererilor clientului. Astfel fiecare angajat trebuie sa isi cunoasca foarte bine rolul in echipa pentru ca, impreuna, eficient si metodic, sa poata raspunde cerintelor clientilor.

Aplicarea normelor de protectie i securitate in munca: Cunoasterea este acestor reguli este foarte importanta si va constitui un punct in plus in CV-ul dumneavoastra.

Reguli pentru mentinerea unui mediu de lucru curat si primitor: Igiena personala si mentinerea curateniei la locul de munca fara a deranja clientii constituie un aspect important in meseria de ospatar.

Gestionarea organizata a locului de munca: In cadrul acestui curs veti invata reguli general valabile pentru orice local in ceea ce priveste aranjarea mobilierului si mise-en-place-ul astfel incat clientul sa se simta binevenit.

Cum se pregateste locului de servire: Reguli privind debarasarea mesei, tehnici de pregatire a locului de servire pentru a realiza un mese-en-place placut.

Cum se preiau comenzile: Cum intampinam clientul, cum il conducem la masa, cum ne adresam clientului, cum ii prezentam meniul. Un bun ospatar va stii sa recomande la fiecare preparat culinar tipul de bautura cel mai potrivit.

Servirea preparatelor culinare si a bauturilor: In functie de specificul localului, ospatarul trebuie sa cunoasca modul in care se utilizeaza echipamentele de servire, paharele potrivite pentru tipul de bautura ales, regulile general valabile pentru o servire placuta si profesionista a clientilor.

Cum se incaseaza contravaloarea consumatiei: In acest capitol vom studia cum sa intocmim nota de plata, vom vedea care sunt regulile de respectat pentru ca nota sa fie intotdeauna corecta si conforma cu comanda clientului pentru a nu-i creea acestuia neplaceri.

 

ORAS               DURATA             PRET

 Oradea          18 Saptamani       1530 RON

 Cluj-Napoca    18 Saptamani       1530 RON

 Satu Mare      18 Saptamani       1530 RON

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

 – 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

 – 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

 – 10% pentru participarea la 3 cursuri

 – 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.