Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Office
Pret: 3.600 RON
Foto

Inscrie-te acum la Cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala (COR 242324), acreditat de A.N.C. (CNFPA), Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Ceea ce iti propune acest curs este un concept nou care iti permite sa aduci informatia si experienta ta din domeniul dezvoltarii personale si cel din propria calificare intr-o formula noua transformationala care iti faciliteaza descoperirea abilitatilor de consilier in dezvoltarea personala conferind succesul asteptat prin prisma oportunitatilor actuale.

UTILITATEA CURSULUI

EXTRAS DIN STANDARDUL OCUPATIONAL:

Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata si non-directiva.

CERINTE PENTRU INSCRIERE:

Durata curs: 150 ore (50 ore pregatire teoretica, 100 ore pregatire practica)

CERTIFICARE

La finalul formarii, se organizeaza un examen cu reprezentanti ANC. Pentru obtinerea certificatului este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor. In urma absolvirii veti obtine certificatul de absolvire si suplimentul descriptiv al competentelor dobandite. Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, insa certificatul de absolvire acreditat ANC se poate obtine doar cu diploma de licenta.

*Pretul cursului este de 4000 RON (se pot plati in 3 rate, cate una inainte de fiecare modul). In acest pret sunt incluse cursul pe suport de hartie si predat, fise de lucru, cafea, apa. Se ofera reducere de 20% daca plata se efectueaza integral la inceputul formarii (3200 RON).

Cursul poate fi organizat in orice oras din tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de participanti.

Trainer: BUNGHIS ADONIS, psiholog, psihoterapeut, cadru universitar, evaluator, formator de formatori, Master Coach si Trainer European Metoda Resonanz, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Practician Metoda Silva si Theta Healing, cu multiple formari si mastere de specialitate in terapii cognitiv-comportamentale, psihoterapie pozitiva, psihodrama, art-terapie si dans terapie, psihanaliza, cu o experienta de 10 ani in domeniu.

 

ORAS              DURATA          PRET

 Oradea          4 Saptamani    3600 RON

 Cluj-Napoca    4 Saptamani    3600 RON

 Satu Mare      4 Saptamani    3600 RON

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

 – 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

 – 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri 

-10% pentru participarea la 3 cursuri

– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.