Ghidul Serviciilor
Profi Solar
inapoi la firma 1577 vizite
Poza Produse solare
Pret: 600 RON
Foto

Dus Solar de gradina

Capacitate 35 litri cu robinet separat pentru spalarea picioarelor 

600 Ron

 Ce stie dusul solar de gradina?

Acest dus solar poate fi instalat oriunde in curte sau in gradina dumneavoastra. Va va oferi posibilitatea unui dus placut dupa o zi obositoare de lucru in gradina, sau in curte, dupa ce v-ati jucat cu copii, sau dupa ce ati facut plaja in gradina. Nu trebuie sa aveti o piscina amenajata, puteti sa va simtiti ca la stand si in gradina proprie.

Cum se instaleaza dusul solar?

Dusul solar de gradina se poate instala foarte usor. Nu necesita instalator si lucrari de reamenajare. Dusul solar poate fi legat direct la un robinet de apa rece din gradina cu ajutorul unui furtun, cuplat cu ajutorul unui racord rapid. Este recomandat ca dusul solar sa fie prins  cu cateva suruburi pentru a avea stabilitate. Se recomanda ca pe timpul iernii dusul sa fie demontat si depozitat in loc ferit de inghet.

Cum functioneaza?

Dusul Solar de gradina incalzeste apa din interiorul corpului de PVC in cateva ore. Nu necesita nimic numai soare. Dupa ce apa s-a incalzit cu ajutorul robinetului puteti sa reglati temperatura dorita a apei.

Constructia dusului solar de gradina: este confectionat din PVC negru cu protective UV, capacitate 35 litri, cu robinet pentru reglarea temperaturii apei, robinet separat pentru spalarea picioarelor si cap de dus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.