Ghidul Serviciilor
Profi Stil - Mobilier La Comanda Din Materiale Compozite, Bucuresti
inapoi la firma 283 vizite
Poza Despre Corian(R)
Foto

Corian® este unul dintre cele mai apreciate materiale in designul interior modern.

Prin calitatile sale extraordinare, corianul este o solutie excelenta pentru o intretinere facila, iar prin versatibilitatea sa greu de egalat, acest material ofera solutii pe masura inventivitatii producatorilor de mobila si a imaginatiei clientilor finali.

Corian® este folosit in special pentru blaturi de bucatarie, chiuvete pentru baie sau bucatarie, dar si pentru placari, decorari sau alte proiecte in care este nevoie de o suprafata dura cu forme atipice, usor de intretinut si cu o coloristica speciala.

CE ESTE CORIANUL? 

Corian® este un material de suprafata solid, neporos, omogen, compus din rasina acriliaca (PMMA) si minerale naturale.  Ofera o mare versatilitate printr-o paleta larga de culori disponibila si mai ales prin posibilitatile de modelare prin procesul de termoformare.

 

Corian®, un material extrem de usor de intretinut si rezistent in timp

Proprietatile sale il fac un material recomandat pentru spatiile publice unde mentinerea curateniei presupune un cost important pentru bugetul de mentenanta. Corianul este, fata de alte materiale, usor de intretinut si isi pastreaza in timp aspectul.

Corianul, un material perfect pentru designerii de mobilier 

Standard este un cuvant pe care corianul te ajuta sa il ocolesti cu usurinta. Paleta larga de culori disponibila si posibilitatile infinite de modelare vin in ajutorul creatorilor de mobilier pentru a oferi solutii ingenioase, inedite, pline de personalitate.

- Prin termoformare se poate crea orice forma.

- Poate veni intr-o varietate extrem de mare de culori astfel ca putem alege cea mai buna varianta pentru a integra mobilierul dorit intr-un anumit stil sau o anumita tema coloristica.

Este simplu de inteles acum de ce corianul este unul din materialele noastre preferate. Este, cu adevarat, un material versatil ce poate oferi solutii in numeroase proiecte de design interior.

Am devenit experti in modelarea si prelucrarea corianului reusind sa oferim clientilor nostri mobilier cu totul iesit din tipare.

Te asteptam sa ne contactezi si, cu siguranta, vom reusi sa iti propunem un mobilier care sa se incadreze perfect in planurile tale de decorare.

Utilizari si aplicatii ale Corianului®

Garantie & Service Corian®

Orice lucrare realizata de Profi Stil beneficiaza de garantia calitatii. In cazul unor evenimente neprevazute sau utilizarii necorespunzatoare, oferim servicii de remediere, reconditionare.

Profi Stil este membru al Retelei de calitate DuPontTM  Corian®, ceea ce atesta calitatea serviciilor noastre in realizarea mobilierului din corian. Garantia mobilierului realizat din corian de catre compania noastra este de 10 ani, sub rezerva utilizarii conform recomandarilor si neutilizarii substantelor reactive din clasa a II-a.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.