Ghidul Serviciilor
Acn Piese Utilaje, Jilava / Ilfov - Piese De Schimb Si Consumabile Pentru Utilaje
inapoi la firma 810 vizite
Poza Service pentru UTILAJE
Foto

Ai auzit despre serviciul nostru de asistenta tehnica mobila pe care il oferim detinatorilor de utilaje? Serviciul nostru de interventie mobila se adreseaza atat clientilor nostri cu care am stabilit deja relatii comerciale de durata, cat si celor care isi desfasoara activitatea folosind diverse utilaje si care sunt in cautarea unui pachet complet de mentenanta.

Serviciul de asistenta tehnica mobila include:

Orice solicitare va fi rezolvata prompt. Chiar si in cele mai complexe situatii, venim in intampinarea ta cu alternative tehnice adecvate, avantajoase din punct de vedere functional, dar si financiar. Nevoile tale specifice – piese de schimb si servicii tehnice – sunt prioritare pentru noi, de aceea te vom trata de fiecare data cu flexibilitate si atentie. Iti punem la dispozitie solutii complete, personalizate, care te ajuta sa reduci costurile operationale, optimizeaza productia si prelungesc durata de exploatare a utilajelor. Iti oferim o gama larga de servicii, efectuate de specialistii nostri, care beneficiaza de pregatire periodica si suport din partea fabricantilor de piese de origine.

Lucram impreuna cu tine tinand cont de:

Iti oferim garantie atat pentru manopera, cat si pentru piesele si accesoriile pe care le achizitionezi prin intermediul nostru, astfel incat investitia ta financiara sa fie cat mai mica si sa se amortizeze cat mai repede. Fundamentul relatiei de colaborare pe care o dezvoltam impreuna cu tine, il reprezinta increderea, de aceea iti comunicam intr-un mod transparent ceea ce putem face pentru tine, durata interventiei si resursele pe care le vom folosi. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde ai nevoie, asigurandu-ne ca fluxul tau de productie continua fara intreruperi.

Peste 80% dintre clientii nostri unici aleg sa ramana alaturi de noi. Mentinem parteneriate cu peste 50 de mecanici independenti si ateliere autorizate din tara si furnizam servicii de inchiriere la nivel national a utilajelor pe care le detii sau de care ai nevoie. Acum este randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.