Ghidul Serviciilor
Proidea, Oradea - Catalog Online Informatii Produse Constructii
inapoi la firma 288 vizite
Poza Fereastra, usa, luminator, feronerie
Foto

Usa eleganta din sticla, cu izolare fonica ridicataEste o completare eleganta a gamei DEKO existente de usi, cu finisaje exclusive si izolare fonica ridicata. Poate fi montata in toate tipurile de pereti, ca alte tipuri de usi din gama DEKO. 

Suprafata vitrata cu un cadru subtire din aluminiu Usa din sticla este proiectata ca un strat dublu de sticla securizata transparenta, montata intr-un cadru din aluminiu, fara utilizarea suruburilor vizibile. Asta inseamna ca usa da senzatia de o singura suprafata, uniforma intr-un finisaj elegant. Usa din sticla DEKO DG este montata intr-un cadru stabil din aluminiu, asigura o reducere a sunetului de pana la Rw 38 dB avand o banda acustica la partea inferioara a foii de usa. Usa este disponibila atat ca usa simpla, cat si dubla, este furnizata in module standard de 0,9 × 2,1 m, sau in alte module conform cerintei ca usa dubla, in dimensiune standard. 

Cadru colorat sau intreaga suprafata colorata Cadrul interior al usii este culoarea standard de aluminiu, dar poate fi furnizat in orice alta culoare. Suprafata usii poate fi colorata si in intregime, pastrand in acelasi timp suprafata lucioasa a sticlei. In plus, suprafata din sticla poate fi decorata cu dungi, desene, modele sau text in orice culoare ceruta. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.