Ghidul Serviciilor
Proidea, Oradea - Catalog Online Informatii Produse Constructii
inapoi la firma 286 vizite
Poza Pardoseli
Foto

Graboplast Padlógyártó Zrt. este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de pardoseli, parchet, pardoseli de contract, pardoseli sportive, pardoseli industriale, tapet si de imitatie de piele, din Europa-Centrala, acesta fiind situat in Gyor, Ungaria. Graboplast are o experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei de pardoseli sportive din vinil.

Datorita gamei largi de produse proiectate oricaror nevoi, se pot oferi multiple alternative pentru aplicatii cum ar fi: case rezidentiale, sali de sport (competitii sportive, antrenamente sau activitati sportive recreative, gimnastica, fitness, dans, arte martiale, jocuri cu mingea, etc), sali de culturism, institutii medicale (spitale, clinici, cabinete private, locuinte sociale, camine pentru varstnici), institutii de invatamant (gradinite, scoli, facultati, etc) sau sali de spectacole. Produse Graboplast in cadrul proidea.ro: pardoseli sportive Grabo pentru interior; sisteme de parchet sportiv Grabo; pardoseli Grabo pentru spitale; pardoseli Grabo pentru sectorul public si pardoseli omogene Grabo Fortis.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.