Ghidul Serviciilor
Prolematex Prodcom - Producator Ferestre Si Usi Lemn Stratificat, Bistrita Nasaud
inapoi la firma 974 vizite
Poza Ferestre PVC
Foto

Ferestrele din PVC se realizeaza pe comanda in functie de dimensiunile solicitate de beneficiar. Acestea sunt realizate din profile de PVC exclusiv clasa A, cu 4, 5 sau 6 camere izolatoare, in functie de nevoile in termeni de izolare si raport calitate-pret a fiecarui client. Ferestrele sunt disponibile in culoarea alb sau innobilate stejar auriu, nuc sau mahon, pentru acestea putand fi alese o serie de sticle termo-fonoizolante, inclusiv Planitherm “4 anotimpuri” si tripan Low-E cu Argon.

Avantajele concurentiale a ferestrelor PVC Prolematex sunt constructia performanta a profilelor de PVC, folosirea exclusiv a armaturilor de otel zincat de min 1,5mm grosime, prezenta celei de a 3-a garnitura de etansare la profilele de 5 camere (fata de 2 in mod obisnuit)  si realizarea acestora cu utilaje specifice si personal specializat.

Pentru ferestrele din PVC firma asigura cu personal calificat servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj.

Toate acestea inseamna pentru Dvs. usurinta in realizarea comenzii si siguranta ca veti avea parte de produse si servicii de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.