Ghidul Serviciilor
Prolematex Prodcom - Producator Ferestre Si Usi Lemn Stratificat, Bistrita Nasaud
inapoi la firma 1081 vizite
Poza Usi interior lemn stratificat cu sticla
Foto
Foto
Foto

Usile interioare din lemn stratificat se realizeaza pe comanda in functie de preferintele clientilor. Acestea sunt realizate din lemn natural, stratificat, si sunt disponibile intr-o serie de combinatii. Pot fi alese diverse modele, fie din catalogul nostru, fie propuse de client, nuante(baituri) si finisaje a lemnului, modele de manere si tipuri de sticla ornamentala, astfel incat usile proiectate sa corespunda cat mai bine dorintelor fiecarui client in parte. Usile interioare din lemn stratificat ofera un plus de eleganta si “caldura” locuintei Dvs. si nu in ultimul rand, sunt insotite de servicii complete, respectiv consultanta, masuratori, transport si montaj, pentru a va usura realizarea acestei operatiuni.

Usile interioare din lemn stratificat sunt potrivite atat cladirilor rezidentiale(case, case de vacanta, apartamente etc.), cat si institutiilor, oferind un grad ridicat de rezistenta in timp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.