Ghidul Serviciilor
Prompt - Inchirieri Utilaje Constructii Si Industriale, Timisoara
inapoi la firma 449 vizite
Poza Prompt - detalii firma
Foto

Traditie si Inovatie

 

       Înfiintata în anul 1949 ca institut de cercetare-proiectare, compania noastra îsi desfasoara activitatea în prezent în doua vaste arii: utilaje si constructii.

      În domeniul utilajelor de ridicat si al utilajelor miniere suntem furnizor general, acoperind gama completa de servicii: consultanta, proiectare, executie, montaj, punere în functiune, reparatii, modernizari, service, expertizare, etc.

     În domeniul constructiilor – metalice, industriale si civile – în calitate de antreprenor general, oferim lucrari la cheie si solutii complete. Secretul succesului nostru consta în perfecta îmbinare între traditie si inovatie, cu un accent deosebit pe calitate si profesionalism, totul având ca finalitate satisfacerea clientului.

 Cele mai relevante aspecte care ne definesc sunt:

 

 

PUNCTELE NOASTRE FORTE:

 

 

       Seriozitatea în abordarea fiecarui proiect, accentul pus pe calitatea lucrarilor efectuate, promptitudinea în executarea acestora, fac din PROMPT un partener de încredere, apreciat de clientii din tara si din strainatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.