Ghidul Serviciilor
Protectie Lemn
inapoi la firma 28 vizite
Poza Ignifugare lemn
Foto

Procedeul de îmbunatatire a comportarii la foc a materialelor combustibile se numeste IGNIFUGARE.

                Ignifugarea nu exclude aprinderea si arderea materialului, ci îi confera acestuia o comportare la foc îmbunatatita pe o anumita perioada de timp sau posibilitatea de a nu arde atunci când se indeparteaza sursa de caldura.

                Ignifugarea nu exclude si alte masuri de protectie la foc, cum ar fi: instalatii de semnalizare, instalatii de stins incendii, mijloace de prima interventie. Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc pentru îmbunatatirea gradului de rezistenta la foc a cladirii. O ignifugare corect executata, întretinuta în timp poate îmbunatatii gradul de rezistenta la foc a unei cladiri, de la gradul V la gradul III si poate reduce alte masuri de protectie care sunt foarte scumpe.

                O ignifugare corecta executata poate localiza un incendiu, în focarul initial, prin limitarea aprinderii si arderii în continuare a materialelor de constructii, jucând rolul de bariera, sau poate prelungii faza de ardere lenta, ceea ce duce la neafectarea rapida a structurii de rezistenta si totodata, posibilitatea unei interventii din interior, fara a se ajunge la faza de ardere generalizata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.