Ghidul Serviciilor
Protector System - Sisteme De Preavertizare In Caz De Incendiu, Bucuresti
inapoi la firma 1395 vizite
Poza Controlling HVAC
Foto

Sisteme de climatizare HVAC    

Managementul sistemelor de climatizare în cladirile moderne urmareste pe lânga asigurarea unui confort pentru locuitori si controlul consumurilor energetice. În ultima perioada cresterea spectaculoasa a consumului de energie electrica s-a datorat tocmai sistemelor de climatizare.

Efectul existentei unui sistem de BMS într-o cladire este folosirea inteligenta a energiei si cresterea confortului. Folosirea unor algoritmi de analiza a necesarului de energie, pentru obtinerea temperaturii dorite precum si a calitatii aerului în fiecare încapere, permite autoreglarea climatizarii.

Se poate implementa un control automat al temperaturi dorite/optime în fiecare încapere, în functie de intervalul orar, de prezenta în camera  a oamenilor sau de anotimp, precum si corelarea cu temperatura exterioara.

Comenzile se pot da remote via Internet, aceasta functie fiind foarte utila pentru locuinte atunci când proprietarii sunt plecati mai mult timp.

Pentru cladiri comerciale se comanda oprirea sistemelor de HVAC pe timpul noptii, automat, scazând consumul si uzura echipamentelor.

Se evita situatiile frecvente când aerul conditionat functioneaza în birouri întreaga noapte si peste week-end.

Aceste sisteme corelate cu folosirea panourilor solare si a pompelor de caldura pot scadea simtitor factura, dând un plus de nuanta confortului în interior. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.