Ghidul Serviciilor
Protector System - Sisteme De Preavertizare In Caz De Incendiu, Bucuresti
inapoi la firma 1395 vizite
Poza Retele structurate
Foto

Retelele de date reprezinta una dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate în secolul XXI nu se mai poate desfasura. Retelele asigura transferul de date atât la nivelul unei întreprinderi (LAN), cât si la nivel mai larg, zonal sau global (WAN). În functie de dimensiunile ei, de numarul de porturi, de distanta dintre elementele interconectate, de marimea volumului de date transferat, se aleg diverse variante de cablare si interconectare.

Cablarea: uzual se utilizeaza cablu UTP Cat 5 (retea 100 Mhz). În imobilele cu perturbatii electromagnetice mari este necesar sa se monteze cablu FTP ecranat, iar toate elementele de conectare din retea trebuie sa fie ecranate, de la patch-cord, priza si mufa RJ45 pâna la patch-panel, pentru a putea pune la împamântare întreg traseul de date.

– Cat 6 si Cat 7 asigura viteze de transfer mult mai mari ( 1000Mhz) si stabilitate mai buna în functionare. Ca reteaua sa fie în aceasta categorie, toate elementele componente trebuie sa fie din aceasta clasa.

– Retelele distribuite pe suprafete întinse utilizeaza fibra optica monomod sau multimod care asigura un transfer de date ridicat pe distante de kilometri.

– Dulapul încorporeaza si protejeaza elementele active ale retelei, asigura aerisirea si racirea componentelor din interiorul acestuia, totodata permitând organizarea cablurilor în interiorul lui.

– Patch Panel-ul asigura interconectarea porturilor de la switch cu posturilor din retea, permitând modificari rapide în conexiunile retelei.

Când vine vorba de retele structurate, Protector System se poate mândri cu o mare experienta în domeniu, cu instalari în birouri, institutii bancare, scoli, depozite s.a.

Pe lânga instalarea propiuzisa, va putem oferi si consultanta necesara proiectarii retelei strcturate tinând cont de specificul instalarii, de destinatia retelei si de particularitatile imobilului. Astfel putem executa, la cele mai înalte standarde, instalari începând cu cablari cat.5e si pâna la cat.6A si fibra optica. Iar pentru acestea colaboram cu cei mai mari producatori în domeniu cum ar fi: 3M, Belden, Reichle & de-Massari, Nexans, s.a.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.