Ghidul Serviciilor
Protector System - Sisteme De Preavertizare In Caz De Incendiu, Bucuresti
inapoi la firma 1395 vizite
Poza Sisteme antiefractie
Foto

Sistemul de detectie si alarmare în caz de efractie este compus dintr-o serie de senzori conectati la unitatea centrala prin cablu sau prin unde radio la rândul lor conectate la sirene sau apelatoare ce anunta alarma. Cei mai uzuali senzori indica deschiderea unei usi sau a unui geam sau detectia unei miscari cu ajutorul unui detector infrarosu (PIR).În functie de zona sau numarul de zone  în care s-a detectat alarma, în functie de timpul din zi sau de alti factori particulari, centrul de monitorizare poate initia automat diverse actiuni: sa cheme ambulanta, politia sau pompierii, sau sa sune propietarul sau administratorul imobilului si sa încerce sa confirme daca alarma este una autentica.

Sistemele de securitate fac parte din viata noastra de zi cu zi, de aceea ele trebuie sa fie cât mai usor de utilizat si bineînteles fiabile. Compania noastra pune la dispozitia clientilor sisteme de detectie si alarmare în caz de efractie de la producatori consacrati precum Honeywell sau Paradox, asigurând pe lânga instalarea si punerea în functiune, proiectarea sistemului si consultanta de specialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.