Ghidul Serviciilor
Protector System - Proiectare, Executie Sisteme Electronice Curenti Slabi Si Automatizari, Bucuresti
inapoi la firma 319 vizite
Poza Supraveghere video
Foto

În ultimi ani sistemele de supraveghere video au devenit din ce în ce mai des întâlnite fie ca este vorba de o institutie bancara, de o farmacie sau de mediul rezidential (exemplele pot continua). Nivelul tehnologic al sistemelor de supraveghere video a crescut din ce în ce mai mult, începând tranzitia de la de la sistemele Analogice la cele IP Megapixel. Compania noastra este partenera cu Bosch si Everfocus pentru sisteme analogice si cu IqinVision, Mobotix, Hunt Electronic, Seetec si Koukaam pentru sistemele IP Megapixel.

În functie de aplicatie (locul instalarii si nivelul de detalii solicitat), specialistiii nostri va pot recomanda sistemul optim care sa va satisfaca toate nevoile.

În cele ce urmeaza vom sublinia principalele avantaje de care puteti beneficia în urma instalarii unui sistem de supraveghere IP în dauna clasicului sistem analog   Camerele analogice au un mare dezavantaj în ceea ce priveste rezolutiile, comparativ cu cele digitale megapixel. Rezolutiile sistemelor analogice sunt limitate de standardul NTSC (folosit în America de Nord) la 704 x 480 pixeli si standardul PAL (folosit în Europa si în multe alte parti ale lumii) la 704 x 576 pixeli. Daca înmultiti aceste numere aflati numarul total de pixeli. (Pixelul este cea mai mica componenta a unei imagini. Prin pixeli se pot compara rezolutiile camerelor).   Standardele NTSC si PAL limiteaza rezolutiile sistemelor analogice la un maxim de aproximativ 400,000 pixeli sau 0.4 megapixeli. Îndeajuns pentru o supraveghere generala în zone în care sunt necesare camere dar adesea insuficient pentru a prezenta dovezi juridice. Daca sunt prevazute pentru a acoperi o suprafata de pâna la 4 m latime, rezolutia este destul de buna pentru a identifica fete si a citi numere de înmatriculare. În plus, datorita restrângerilor tehnice si de cost, pentru a transmite imaginea la distanta este necesara codarea/decodarea din analog în digital si înapoi în analog. Veti obtine astfel o rezolutie mai mica de la camera analogica pâna la vizualizarea pe monitor. Retineti ca vorbim despre cele mai bune camere analogice. Multe camere analogice folosite astazi au rezolutii mai mici decât cele premise de standardele NTSC sau PAL.   Camerele IP pe de alta parte au avantajul ca înregistreaza si transmit imagini digitale fara a fi necesara o conversie analogica în camera sau de un video encoder. Prin urmare nu se pierde din calitate prin aceste conversii. Astfel, cu camerele IP obtineti fiecare pixel pe care l-ati platit. În loc de imagini neclare si încetosate, primiti imagini clare ale fetelor, numerelor de înmatriculare sau ale oricarui alt llucru ce apare în fata camerei. În plus, camerele de supraveghere IP nu au rezolutiile limitate, putând ajunge la rezolutii de 5,2 megapixeli si chiar mai mult. Pentru mai multe detalii puteti vizita si www.ipshop.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.