Ghidul Serviciilor
Provident Financial Romania - Imprumuturi Nebancare Rapide Bucuresti
inapoi la firma 7187 vizite
Poza Provident Financial Romania
Foto

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt. Provident este singura instituție financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienții pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, de unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor.

 

Provident Financial România şi-a început activitatea în aprilie 2006 printr-o operaţiune-pilot în Bucureşti. În prezent, compania are peste 600 de angajaţi şi peste 3.000 de agenţi independenţi. La sfârşitul lui 2010, compania avea peste 207.000 de clienţi în peste 40 de oraşe, acoperind circa 70% din populaţia urbană a ţării.

Valoarea împrumuturilor emise de Provident în 2010 a fost de 87,8 milioane de euro, în timp ce investiţiile realizate de companie de la începutul activității au depășit 90 de milioane de euro.

Provident Financial România este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), lider internaţional în furnizarea de credite de consum la domiciliu. IPF este inclus în indicele FTSE 250 al Bursei din Londra şi are peste 2,2 milioane de clienţi şi 6.100 de angajaţi care lucrează împreună cu peste 25.000 de agenţi în şapte ţări, pe două continente. Pentru mai multe informaţii despre compania noastră mamă vă rugăm să vizitaţi www.ipfin.co.uk.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.