Ghidul Serviciilor
Centrul Psihart, Cabinet Psihologic Bucuresti
inapoi la firma 247 vizite
Poza Psihoterapie/Consiliere copii
Foto

Consiliere si Psihoterapie Individuala pentru Copii si Adolescenti

Cand?

Apelati la consiliere sau psihoterapie individuala pentru copii si adolescenti cand copilul Dvs.:

Cum?

Orice proces terapeutic are la baza o evaluare psihologica a copilului. In urma acesteia, copilul dvs. va fi asistat intr-un mediu primitor, potrivit nevoilor sale.

Cat timp?

Psihoterapia pentru copii este eficienta si functioneaza in mod remarcabil atunci cand se implica si parintii in consiliere parentala si consiliere sau psihoterapie de familie, avand o durata medie de trei luni.

Terapia de consiliere sau psihoterapie individuala pentru copii si adolescenti implica intrevederi periodice cu parintii sub forma de consiliere parentala, pentru a discuta evolutia copilului si a transpune efectele terapiei si in planul familial.

Printre tehnicile terapeutice utilizate se numara: artterapie, dramaterapie, dansterapie, meloterapie, ludoterapie. Puteti gasi pe larg descrierea acestora in pagina dedicata.

Frecventa obisnuita este de o sedinta pe saptamana. Intalnirile cu parintii au loc bilunar, nu mai rar de o data la 4-5 sedinte ale copilului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.