Ghidul Serviciilor
Centrul Psihart, Cabinet Psihologic Bucuresti
inapoi la firma 247 vizite
Poza Psihoterapie Individuala Adulti
Foto

Scopul general al psihoterapiei este asistarea si depasirea impasului existential creat de confruntarea cu evenimentele traumatizante, pierderile, relatiile disfunctionale, neadaptarea la contextele de viata; prevenirea, remiterea unor tulburari psihice, psihosomatice, emotionale si dezadaptative.

Psihoterapia ofera suport, ghidare rezolutiva si este un catalizator al strategiilor creativ-adaptative ale clientilor in a face fata unor probleme personale (emotionale, cognitive sau comportamentale) si relationale cu impact individual, familial si socio-profesional dezorganizator.

Serviciile oferite de catre echipa Cabientului Psihologic PsihArt constau atat in terapie individuala pentru adulti, cat si terapie de cuplu, de familie si de grup.

Ora de 50 de minute dedicata tie, are la baza principiile confidentialitatii, si te va provoca prin diferite tehnici si metode specializate, sa-ti explorezi optiunile si sa generezi strategii de actiune pentru obstacolele cu care te confrunti.

“Cu iluzia la cabinet… Oamenii vin adesea intr-un cabinet de psihoterapie prezumand intalnirea cu o persoana de la care se asteapta sa “le stie pe toate”, apta sa-i scoata din “galeata” aferenta, cu care se prezinta sub numele de “viata personala”. Daca se poate, tragandu-i chiar si de urechi pentru a nu se ineca… Nimic din toate acestea. Cel mult, descopera ca au si urechi “interioare” si ca pot fi folosite mai curand in a se auzi si asculta pe ei insisi. Desigur, si in a a se intelege pe sine si revaloriza”

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.