Ghidul Serviciilor
Centrul Psihart, Cabinet Psihologic Bucuresti
inapoi la firma 247 vizite
Poza Tehnici Terapeutice Pentru Copii
Foto

Meloterapia este o metoda creativa, non-verbala, care utilizeaza miscarea, sunetul si muzica cu scopul de a deschide noi cai de comunicare cu ceilalti. Utilizarea meloterapiei a adus rezultate benefice in cazul copiilor cu dificultati de invatare, dizabilitati fizice, si probleme emotionale sau comportamentale.

Aceasta metoda are un efect puternic impotriva oboselii, apatiei, deoarece stimuleaza eliberarea endorfinelor, asa-numitul hormon al fericirii. Meloterapia poate trata agresivitatea reprimata, si totodata are efect benefic asupra multor afectiuni psihosomatice cum ar fi astmul si tulburarile de nutritie.

Meloterapia incurajeaza exprimarea non-verbala si dezvoltarea unor prerechizite ale abilitatilor sociale precum ascultarea, atentia, contactul direct, fata-in-fata. De asemenea, ajuta la stabilirea relatiilor interpersonale, aduce un sentiment de apartenenta la grup si dezvolta potentialul clientului prin joc creativ si spontan .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.