Ghidul Serviciilor
Oana Anituca, Cabinet Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 565 vizite
Poza Psihoterapie
Foto

Scopul psihoterapiei

In prezentul acesta hiperactiv traim evenimente stresante sau traumatizante care influenteaza ceea ce facem, ce gandim sau ce simtim; sunt momente care pot afecta major starea de bine a fiecaruia dintre noi: boala, despartirea, pierderea locului de munca, singuratatea, decesul, criza existentiala, accidentul, trauma.

In astfel de situatii avem nevoie de un psihoterapeut care e capabil, prin formarea si studiul psihologiei, sa inteleaga, sa analizeze si in final sa ajute. Acest fapt devine posibil mai ales cu ajutorul persoanei aflate in suferinta, prin constientizarea potentialului personal de acceptare si remontare cognitiva si spirituala.

Inainte de terapie, poti incerca sentimente de: depresie dependenta abuz emotional agresivitate vina frica rusine apatie infumurare respingere gelozie etichetare insecuritate egocentrism adictie

Psihoterapia te poate ajuta sa inlocuiesti toate aceste sentimente negative cu unele la pol opus, si anume: implinire afirmare rabdare bucurie incurajare sanatate plenitudine multumire incredere integritate creativitate acceptare iertare angajament intelegere

"Tot ce iti doresti sta ascuns in partea opusa fricii"Jack Canfield

Daca simti de cele mai multe ori ca nu te exprimi pentru ca e dificil sa gasesti oameni care sa te inteleaga, nu ezita sa contactezi un psihoterapeut.

Despre terapie

Psihoterapia consta in incercarea de a modifica distorsiunile cognitive si comportamentale care altereaza starea de bine si de normalitate a oricui. Terapia insufla puterea si energia necesare omului pentru a se cunoaste mai bine, a functiona optim si a trai liber, fara constrangeri in plan psihosocial.

"Invinge durerea, razi cat se poate, pentru ca tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte"William Shakespeare

Psihoterapia iti este de folos atunci cand: treci prin perioade de schimbare si tranzitie in viata te incearca sentimente de neajutorare, pesimism stima de sine e scazuta si ajungi sa te devalorizezi apelezi la consumul de alcool sau droguri suferi de atacuri de panica, anxietate, depresie nu mai reusesti sa relationezi si nici sa mai comunici optim luarea deciziilor devine din ce in ce mai dificila, de multe ori chiar imposibil de realizat te incearca sentimente de vinovatie sau inferioritate ai trecut prin experiente traumatizante suferi de tulburari de personalitate sau de tulburari ale somnului

"Nu cauta raspunsuri imposibile, mai bine schimba intrebarile"

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.