Ghidul Serviciilor
Marina Sasu, Cabinet De Psihologie Si Psihoterapie Ploiesti
inapoi la firma 392 vizite
Poza Psihoterapie de Cuplu
Foto

Componentele de bază ale relației de cuplu sunt: atracția, dragostea, intimitatea, afecțiunea.

 

Respectul reciproc, cooperarea, contribuția sunt elemente ce stau la baza relațiilor de cuplu, familiale și comunitare.

Relația nu este numai una de alegere conștientă și de concluzii logice; ci este mai profundă, bazată pe integrarea celor două personalități. 

Seva vitală a unei căsătorii este încurajarea.

Cuplul este format din două individualități ce traiesc împreună și se acceptă reciproc în cele trei faze: stimul, valoare, rol.

Regulile clare de cooperare sunt esențiale pentru păstrarea oricărei relații umane armonioase.

Prin psihoterapie de cuplu vom îmbunătăți relaționarea dintre parteneri prin dezvoltarea interesului social în ambii parteneri: încredere, respect, cooperare, iubire, grijă față de celălalt.

Într-un cuplu sănătos fiecare oferă și primeste. Viața în cuplu e mai frumoasă! 

''Dragostea ca o sarcină de două persoane egale de sexe diferite, solicită atracție fizică și mintală, exclusivitate, și o predare totală și definitivă.'' 

"Nici un incident care afectează relația, indiferent cât este de plăcut sau neplăcut, nu poate fi atribuit numai uneia dintre părți. Ambele părți sunt responsabile în mod constant, indiferent de cât de activ este unul sau de pasiv celălalt."

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.