Ghidul Serviciilor
Carmen-Elena Ioan, Cabinet De Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 281 vizite
Poza Psihoterapie individuala
Foto

Psihoterapia individuala ofera un mediu confortabil ce favorizeaza deschiderea catre un dialog verbal si nonverbal in conditii de confidentialitate si siguranta. Intrarea intr-un proces terapeutic presupune implicare, efort si responsabilitate, e o cale de redescoperire interioara pentru persoanele aflate intr-un impas existential.

Evolutia psihologica a pacientului reprezinta scopul oricarei interventii psihoterapeutice.

Psihoterapia este un proces complex, de mai lunga durata, centrat pe reducerea unor simptome, pe reechilibrarea si reconstructia personalitatii clientului.

Obiectivul prim al oricarui demers psihoterapeutic consta in reducerea sau eliminarea simptomelor pentru care pacientul se adreseaza psihoterapeutului. Obiectivul fundamental consta insa in dezvoltarea personalitatii clientului, activarea si dezvoltarea resurselor personale ale acestuia. Prin aceasta se urmareste ca el sa ajunga la o adaptare mai eficienta, de nivel superior la mediul sau de viata, la obtinerea independentei, autonomiei si maturitatii psihice.

Durata terapiei depinde de complexitatea fiecarui caz, dar si de implicarea pacientului in procesul terapeutic. Sa nu uitam ca, uneori, corpul fizic are nevoie de medicamente, dar numai sufletul are intotdeuna nevoie de intelegere si iubire!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.