Ghidul Serviciilor
Irina Calomir - Cabinet De Consiliere Psihologica Si Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 39 vizite
Poza Consiliere psihologica si psihoterapie
Foto
Terapia este un drum de autocunoastere in care alaturi de terapeut primesti sustinere.

Consilierea psihologica si psihoterapia reprezinta un drum de autocunoastere in care iti pot fi alaturi. Este un parteneriat bazat pe incredere, onestitate in care incercam impreuna sa inlaturam obstacolele aparute in viata ta. Iar cand reusim sa le inlaturam, prin fortele autorealizarii cum spune Karen Horney, lucrurile se aseaza echilibrat.

Rolul acestui acestui drum este si de a reusi sa gasesti coerenta personala, de a te cunoaste si intelege, proces care sta a baza starii noastre de bine. Propriu zis, aranjam piesele de puzzle existente, le organizam si reorganizam astfel incat peisajul final sa fie unul potrivit si cat mai aproape de modul in care iti doresti sa fii.

Tipuri de terapie:

Cred în puterea vindecatoare a relatiei terapeutice integrând în psihoterapia individuala si de cuplu metode specifice terapiilor cognitive comportamentale (CBT), centrate pe emotii (EFT), schemelor (Schema Therapy), precum si Imago si mindfulness.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.