Ghidul Serviciilor
Cabinet De Psihoterapie Ana Mitu
inapoi la firma 83 vizite
Poza Psihoterapie adolescenti
Foto

Dezvoltarea unei relatii bazate pe încredere si suport pentru copii nostri!

În cazul adolescentilor cautarile, framântarile si nevoia de independenta, reprezinta schimbari care  uneori pot  duce la conflict  între generatii.

?

Conflictul interior al adolescentului se exprima prin confuzie si dezamagire, opozitie in relatia cu parintii sau profesorii, schimbari surprinzatoare de atitudine, nervozitate, insomnii, dependenta de droguri sau calculator, esec sau abandon scolar, tulburari ale identitatii sexuale etc.

?

Adolescentul  se simte singur, neajutat si neînteles când nu poate comunica cu proprii parinti. În interiorul lui se da o lupta – pe de o parte simte ca  are înca nevoie de parinti , iar pe de alta parte vrea sa-si traiasca noul statut,  încercând  sa iasa de sub îngradirile  familiei.

 

Prin psihoterapie, adolescentii primesc sprijin emotional, rezolva conflictele cu cei din jur, îsi înteleg sentimentele  si învata sa gaseasca solutii la problemele cu care se confrunta.

?

Prin întelegere si sustinere, vom  gasi împreuna solutii terapeutice constructive privind contextul in care va aflati, noi modalitati de abordare si un nou stil de comunicare intre generatii.

 

Terapia poate avea obiective specifice (schimbarea comportamentului, îmbunatatirea relatiilor cu familia, prietenii, profesorii) sau obiective mai generale (reducerea anxietatii, îmbunatatirea stimei de sine).

 Durata psihoterapiei depinde de complexitatea si de gravitatea problemelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.