Ghidul Serviciilor
Cabinet De Psihoterapie Ana Mitu
inapoi la firma 83 vizite
Poza Psihoterapie varstnici
Foto

Deteriorarea starii de sanatate, singuratatea, disparitia persoanelor dragi sau a persoanelor de-o vârsta apropiata, sunt doar câteva din cauzele care pot cauza simptome de anxietate si depresie.


Copii au plecat de acasa, te-ai pensionat dupa o viata de munca, poate sotul sau sotia au nu mai sunt, te simti singur si pare ca nu mai ai ce astepta. Apar probleme de sanatate, gândul ca ai trait degeaba, nu mai regasesti sensul vietii sau iti dai seama ca viata ta a trecut prea repede... pur si simplu prea repede. Ai mai vrea sa faci atâtea lucruri...


Este o vârsta la care nevoia de conexiune devine si mai puternica, mai palpabila, în contextul în care alte nevoi, cum ar fi cea de afirmare profesionala, se diminueaza si chiar pot sa dispara complet.

?

Doar pentru ca esti vârstnic nu înseamna ca esti mai putin important, nu înseamna ca ai mai putine drepturi, ca nu meriti sau nu mai poti dori sa fii fericit si activ.


Datorita progreselor medicale in zilele noastre numarul persoanelor care ating vârste înaintate a crescut iar problematica acestei vârste a devenit mai importanta. De asemenea oportunitatile oferite persoanelor vârstnice sunt mai multe si acum nu mai esti condamnat la singuratate si plictiseala.


Daca te confrunti cu dificultati emotionale sau simti ca nu mai poti comunica cu ceilalti psihoterapia te poate ajuta sa înveti sa iti schimbi felul de a interactiona si sa iti poti adapta cerintele si nevoile rolului si statutului actual, bucurându-te in acelasi timp de viata ta si de aprecierea celor din jur.

?

Psihoterapia poate fi un suport pentru problemele emotionale specifice acestei perioade si poate ajuta la reducerea stresului, la dobândirea unei stari interioare de bine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.