Ghidul Serviciilor
Simona Jeles, Psihoterapeut Si Psiholog Bucuresti
inapoi la firma 149 vizite
Poza Psihoterapie Adolescenti
Foto

Spre deosebire de copiii cu vârste mai mici, adolescetii au tendinta de a încerca să-si rezolve singuri problemele. Comunică defectuos cu părintii si ajung la conflicte, agresivitate, fugă de acasă, abandon scolar, dependente si tulburări care le pot afecta viata pentru o perioadă lungă. De asta au nevoie de Psihoterapie adolescenti.

Trebuie să fiti atenti ca părinti, pentru că adolescen?a este o vârstă dificilă.

Riscul să facă ceva regretabil este mare dar atentia permanentă a părintilor poate sesiza momentele dificile si poate să-i ofere ajutor adolescentului, în functie de problema cu care se confruntă. Arătati-i că îi sunteti alături, că întelegeti dificultătile pe care le are si că nu vreti decât să-l ajutati.

Anxietătile adolescentilor au frecvent cauze serioase si n-ar trebui ignorate sau amânate până la găsirea unei rezolvări. O frică sau îngrijorare cotidiană poate lua forme grave transformându-se în fobie sau fiind însotită de tulburări somatice. Găsiti căi potrivite de a comunica cu adolescentii dacă doriti să-i ajutati exact la momentul potrivit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.