Ghidul Serviciilor
Psychology Hub, Psihologie, Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 119 vizite
Poza Psihoterapie individuala
Foto

Psihoterapia individuala este un proces ce se desfasoara într-un mediu sigur si confortabil, care îti asigura confidentialitatea, unde, alaturi de un terapeut specializat:

CÂND SA APELEZI LA PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA?

Experientele de viata ne perturba adesea sentimentul de integritate, lasându-ne sa ne simtim în imposibilitatea de a ne gasi drumul înapoi la noi însine. Când se întâmpla acest lucru, vietile si relatiile noastre pot deveni dificile sau chiar insuportabile.

Psihoterapia individuala te ajuta sa identifici si sa schimbi tiparele care te împiedica sa îti accesezi pe deplin puterea personala, sa ajungi la un echilibru în viata ta si sa cultivi relatii apropiate si satisfacatoare.

Psihoterapia ajuta oamenii sa gestioneze blocajele ce stau în calea echilibrului emotional si mental si îi ajuta sa dezvolte sentimente pozitive, cum ar fi compasiunea, stima de sine, iubirea, curajul si pacea.

Oamenii apeleaza cu încredere la psihoterapie individuala pentru o mare varietate de motive: pentru a face fata provocarilor majore din viata sau traumelor din copilarie, pentru a face fata depresiei sau anxietatii, sau pentru ca îsi doresc pur si simplu o mai mare cunoastere de sine ce da startul procesului de dezvoltare personala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.